Ana sayfa Ürünler4G LTE Anteni

Kauçuk Pad Tabanlı Siyah GPS Puck Anten, 2 * 5m 4G LTE Sinyal Booster Anten

Kauçuk Pad Tabanlı Siyah GPS Puck Anten, 2 * 5m 4G LTE Sinyal Booster Anten

    • Black GPS Puck Antenna With Rubber Pad Base , 2*5m 4G LTE Signal Booster Antenna
    • Black GPS Puck Antenna With Rubber Pad Base , 2*5m 4G LTE Signal Booster Antenna
    • Black GPS Puck Antenna With Rubber Pad Base , 2*5m 4G LTE Signal Booster Antenna
    • Black GPS Puck Antenna With Rubber Pad Base , 2*5m 4G LTE Signal Booster Antenna
  • Black GPS Puck Antenna With Rubber Pad Base , 2*5m 4G LTE Signal Booster Antenna

    Model numarası: RY-GPS / 4G-10

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20
    Fiyat: USD0.88~6.88
    Renk:: siyah Montaj tipi:: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Kullanım yerleri:: kapalı/açık Kablo tipi:: RG174
    Bağlayıcı:: SMA Türü:: kamçı, diski, panel

    Kauçuk ped tabanı ile GPS + 4G puck combo anten, SMA erkek konnektörlere 2 * 5m kablolar

    Elektriksel karakteristik:

    (I) Ürüne Genel Bakış

    (i) Dielektrik Anten

    Merkez Frekansı (MHz): 1575.42 ± 3
    VSWR: 1.5: 1
    Bant genişliği (MHz): 5 ±
    Empedans (Ω): 50
    Pik Kazanç 7 3dBi 7cm × 7cm zemin düzlemine dayalı

    Kazanç Kapsama > -4dBi –90 ° < 0 < + 90 ° (% 75'in üzerinde Hacim)

    Polarizasyon: RHCP

    (ii) LNA / Filtre

    LNA Kazanımı (Kablo Olmadan): 28 dBi Tipik

    Gürültü Şekil (dB): 1.5

    Bant Çıkışı Filtresini Filtrele (f0 = 1575.42 MHz)

    7dB Min fO +/- 20MHz;
    20dB Min fO +/- 50MHz;
    30dB Min f0 +/- 100MHz
    VSWR < 2.0

    DC Gerilim (V): 2.7 / 3.0 / 3.3 / 5.0 / 3.0 ila 5.0 vb.
    DC Akım (mA): 11 Maks

    (iii) 4G Anteni

    Merkez Frekansı (MHz): 850/900/1800/1900/2100/2300/2700

    VSWR: 2.0: 1
    Empedans (Ω): 50

    Tipik Kazanç: 2dBi

    (iv) Mekanik

    Ağırlık (gram) < 150

    Boyut (mm): Φ75 x 16
    Kablo (m): RG174 vb.
    Konektörü: SMA / SMB / SMC / BNC / FME / TNC / MCX / MMCX vb.

    Montaj: Lastik Pedi ile Vida (Delik / Çatı)

    Konut: Siyah

    (v) Çevresel

    Çalışma Sıcaklığı: -40 ℃ ~ + 85 ℃

    Depolama Sıcaklığı: -45 ℃ ~ + 100 ℃

    Titreşim: Sinüs süpürme 1g (0-p) Her bir eksende 10 ~ 50 ~ 10Hz

    Nem: Humidity95% ~% 100 bağıl nem

    Hava: Su geçirmez% 100

    Ürün Detayları:

    Burada Çizim indirin:

    RY-GPS 4G-10.pdf

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenler tasarlama ve üretme konusunda 10 yılı aşkın bir deneyime sahiptir.

    2. Bizim üretim tesisleri özel kablo montaj (LVDS kablo / Düz kablo / RF kablo / kablo demeti) yanı sıra GPS / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri birçok türden sadece inşa edebilirsiniz.

    Bizim avantajlarımız:

    1. Kalite kontrol: ürünlerin çoğu UL CE ROHS, sertifika var. ISO9001: 2008.

    2. Düşük ADEDI: 5 adet / 10 adet / 20 adet / 50 adet, farklı ürünlere bağlıdır.

    3. Hızlı Teslimat Süresi: 2 ~ 15 gün, Zamanında Teslim.

    4. İyi Satış Sonrası Hizmet: kısa sürede teknik destek veya iade hizmeti sunabiliriz.

    5. 1 Yıl Garanti.

    6. OEM / ODM hizmeti.

    7. biz Alibaba Ticaret Güvencesi ile kullanılabilir, keyfine varacaksınız:
    •% 100 ürün kalitesi koruması
    •% 100 zamanında sevkiyat koruması
    • Kapalı miktarınız için% 100 ödeme koruması

    Uygulama:

    1. Anten radyo dalgaları yayar ve alır. Ancak, vericinin antene besleyiciden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten radyo dalgalarını doğrudan besleyiciden alıcıya gönderemez ve bu da enerji dönüşüm sürecinden geçmelidir. Ardından, sinyal iletim sürecini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek alıyoruz ve sonra antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici ucunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınımlı akım (enerji) besleme düzeneği tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı frekansa ve şekle bağlı olarak akım dalgasını veya elektromanyetik dalgayı doğrudan iletebilir). Verici anten yüksek frekanslı akımı veya yönlendirilmiş dalgayı (enerji) çevreye radyo dalgasız elektromanyetik dalgaya (enerji) dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); Alıcı uçta radyo dalgaları (enerji) alıcı antenden yüksek frekanslı akım veya güdümlü dalgalara (enerji) dönüştürülür ve besleme düzeneği vasıtasıyla alıcıya iletilir. Yukarıdaki işlemden görülebileceği gibi, antenin sadece radyo dalgalarını yaymak ve almak için değil aynı zamanda bir enerji dönüştürücüsü ve devre ve boşluk arasında bir ara-yüz cihazı olması için bir cihaz olduğu da görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Biz genellikle soruşturma aldıktan sonra 24 saat içinde alıntı. Fiyatı almak için çok acil iseniz, lütfen bize telefon ediniz veya e-postanızda bize bildirin, böylece soruşturma önceliğinizi dikkate alalım.

    2. kalitenizi kontrol etmek için bir örnek nasıl alabilirim?
    Fiyat onayından sonra kalitemizi kontrol etmek için numune isteyebilirsiniz.

    3. teslim süresi nedir?
    A: genellikle örnekleri üretmek için yaklaşık 1-3 gün sürer.
    Ürünleri üretmek için genellikle 3-7 gün sürer.

    4. bizim için tasarım yapabilir misin?
    Evet. Kablo demeti & kablo montajı tasarımında zengin deneyime sahip profesyonel bir mühendisimiz var. Sadece fikirlerinizi bize bildirin ve fikirlerinizi mükemmel ürünler haline getirmeye yardımcı olacağız. Dosyaları tamamlayacak biriniz yoksa önemli değil. Bize özel SPEC'nizi bildirin. ürün, ve biz onay için bitmiş çizim göndereceğiz.

    5. teslimat şartları nedir?
    Biz EXW, FOB, CIF, vb kabul ediyoruz Sizin için en uygun veya en uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.