Ana sayfa Ürünler2.4 Ghz Kablosuz Anten

Android Sistemi İçin 2.4GZ Dikey Vidalı Kapalı WIFI Anten 110mm Uzunluk

Android Sistemi İçin 2.4GZ Dikey Vidalı Kapalı WIFI Anten 110mm Uzunluk

    • 2.4ghz Vertical Screw Indoor WIFI Antenna For Android System 110mm Length
    • 2.4ghz Vertical Screw Indoor WIFI Antenna For Android System 110mm Length
  • 2.4ghz Vertical Screw Indoor WIFI Antenna For Android System 110mm Length

    Model numarası: RY-2400-54346

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20pcs
    Fiyat: USD0.88~6.88
    Renk: Beyaz Montaj tipi: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Uygulama: kapalı/açık Uzunluğu: 110mm
    bağlayıcı: sma kadın Türü: kırbaç, diski, panel

    2.4 GHZ Kablosuz WIFI Harici Anten 3DBI 2400 MHZ Kırbaç WiFi Anten Android Için

    anahtar özellikleri:

    Frekans Aralığı (MHz) 2400 ~ 2500 MHz
    Giriş Etkililiği (Ω) 50
    VSWE ≤1.5
    Kazanç (dBi) 2.15dBi
    F / B Oranı ≥15dB
    Yatay Kiriş genişliği 60 ° -90 °
    Dikey Kiriş genişliği 70 ° 70 °
    Polarizasyon Türü Dikey
    Güç Kapasitesi (w) 50
    anten
    Bağlayıcı SMA / özelleştirilmiş
    Anten uzunluğu 110mm
    Nominal Rüzgar Hızı 210km / saat
    Çalışma sıcaklığı -40 ° C ila + 80 ° C
    Radome Malzemesi UV korumalı ABS
    Depolama sıcaklığı -65 ° C ila + 85 ° C

    Ürün Gösterir:

    Çizimi Buradan İndirin:

    RY-2.4G-02.pdf

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenleri tasarlama ve üretme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahiptir.

    2. Bizim üretim tesisleri GPS kablo / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri yanı sıra özel kablo montaj (LVDS kablo / Düz kablo / RF kablo / tel koşum) hemen hemen birçok türde inşa edebilirsiniz.

    Bizim avantajlarımız:

    2. hızlı teslimat süresi: 2 ~ 15 gün, zamanında teslimat.

    3. sonra iyi- satış servis: sunabilir teknik destek veya iade hizmeti kısa sürede.

    4. Biz Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    •% 100 ürün kalitesi koruması
    • Kapsanan miktarınız için% 100 ödeme koruması

    •% 100 zamanında sevkiyat koruması

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Ancak vericinin antene besleyici üzerinden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, enerji dönüştürme işleminden geçmesi gereken radyo dalgalarını doğrudan besleyiciden alıcıya gönderemez. Daha sonra, sinyal iletim sürecini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek alıyoruz ve daha sonra antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici ucunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji) besleme cihazı tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı akım frekansını veya elektromanyetik dalgayı doğrudan frekansa ve forma bağlı olarak iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya yönlendirilmiş dalgayı (enerji), radyo dalgasız elektromanyetik dalgasına (enerji) çevreye dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten yoluyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve besleme cihazı aracılığıyla alıcıya iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin sadece radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücü ve devre ve boşluk arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Genellikle 24 saat içinde teklif aldıktan sonra biz soruşturma. Fiyatı almak için çok acil iseniz, lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin, böylece soruşturma önceliğinizi dikkate alacağız.

    2. nasıl bir örnek kalite kontrol etmek?
    Fiyat onayından sonra kalitemizi kontrol etmek için numuneler talep edebilirsiniz.

    3. ne kadar bekleyebilirsiniz numune almak?
    Sonra örnek ücreti ödemek ve biz birbirleri ile çizim onaylamak, örnekleri 3-5 gün için hazır olacak. Örnekleri gönderilecektir yoluyla ifade ve gelmesi 3-5 gün. Kendi hızlı hesabınızı kullanabilir veya hesabınız yoksa ön ödeme yapabilirsiniz.

    4. abd için tasarım yapabilirim?
    Evet. Kablo demeti ve kablo montaj tasarımında zengin deneyime sahip profesyonel bir mühendisimiz var. Sadece fikirlerinizi bize bildirin ve fikirlerinizi mükemmel ürünlere dönüştürmeye yardımcı olacağız. Dosyaları tamamlayacak biriniz yoksa önemli değil. Bize detaylı SPEC'nizi söyleyin. ürünlerin, ve biz onay için bitmiş çizim göndereceğiz.

    5. teslimat şartları nedir?
    EXW, FOB, CIF vb.Kabul ediyoruz.