Ana sayfa ÜrünlerÇift Bantlı Wifi Anteni

5 Ghz IP67 Harici Wifi Anten Omni Directiona Anten Lastik Ördek N Erkek Ile Siyah Kırbaç

5 Ghz IP67 Harici Wifi Anten Omni Directiona Anten Lastik Ördek N Erkek Ile Siyah Kırbaç

    • 5 Ghz IP67 External Wifi Antenna Omni Directiona Antenna Rubber Duck Whip Black With N Male
    • 5 Ghz IP67 External Wifi Antenna Omni Directiona Antenna Rubber Duck Whip Black With N Male
  • 5 Ghz IP67 External Wifi Antenna Omni Directiona Antenna Rubber Duck Whip Black With N Male

    Model numarası: RY-WIFI-645367

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20
    Fiyat: USD2.88~8.88
    Renk:: gri Montaj tipi:: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Kullanım yerleri:: kapalı/açık Kazanç:: 5dbi
    Bağlayıcı:: N erkek Türü:: kamçı, diski, panel

    Wifi 5 ghz IP67 açık omni-directiona anten N erkek ile Lastik ördek kırbaç siyah

    Anahtar Şartname:

    Elektriksel özellikleri

    Frekans aralığı

    5.1-5.8GHz

    Kazanç

    5dBi

    VSWE

    ≤1.5

    Polarizasyon türü

    Dikey

    Empedansı

    50Ω

    Maksimum Giriş Gücü

    50 w

    Çalışma sıcaklığı

    -40 ℃ ila + 65 ℃

    Depo Sıcaklığı

    -40 ℃ ila + 80 ℃

    Mekanik Özellikler

    Radome rengi

    Siyah

    Anten yüksekliği (mm)

    185mm

    Ağırlık:

    70g

    Kablo tipi

    RG178 kablosu, isteğe bağlı

    Kablo uzunluğu

    1.5m, isteğe bağlı

    Bağlayıcı Tipi

    N Erkek

    Radyasyon Deseni

    omni directiona l

    Ürün Detayları:

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenleri tasarlama ve üretme konusunda 10 yıldan fazla bir deneyime sahiptir.

    2. Üretim tesislerimizde birçok özel kablo düzeneği (LVDS kablosu / Yassı kablo / RF kablo / kablo demeti) ve GPS / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konektörleri bulunabilir.

    Bizim avantajlarımız:

    2. Düşük Adedi: 5 adet / 10 adet / 20 adet / 50 adet, farklı öğelere bağlıdır.

    3. İyi Satış Sonrası Servis: Kısa sürede teknik destek veya iade hizmeti sunabiliriz.

    4. 1 Yıl Garanti.

    5. OEM / ODM hizmeti.

    6. Biz Alibaba Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    100% zamanında sevkiyat koruma
    • Teminat tutarınız için% 100 ödeme koruması

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Bununla birlikte, vericinin antene besleyiciden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, radyo dalgalarını besleyiciden doğrudan alıcıya gönderemez; bu enerji dönüşüm sürecinden geçmelidir. Daha sonra, sinyal iletim işlemini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek olarak alıyoruz ve ardından antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici sonunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji), verici cihaz tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı, frekans ve forma bağlı olarak doğrudan akım dalgasını veya elektromanyetik dalgayı iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya güdümlü dalgayı (enerji) çevreye radyo dalgası içermeyen elektromanyetik dalgaya (enerji) dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten aracılığıyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve alıcıya besleme cihazı yoluyla iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin yalnızca radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücüsü ve devre ile alan arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Soruşturmanızı aldıktan sonra genellikle 24 saat içinde teklif veririz. Fiyat almak için çok acil iseniz, soruşturma önceliğinizi dikkate almak için lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin.

    2. Kalitenizi kontrol etmek için nasıl bir örnek alabilirim?
    Fiyat onayından sonra, numunelerimizin kalitemizi kontrol etmesi gerekebilir.

    3. Numune almak için ne kadar bekleyebilirim?
    Örnek ücretini ödedikten ve çizimleri birbirimizle onayladıktan sonra, numuneler 3-5 gün için hazır olacaktır. Numuneler ekspres yoluyla size gönderilecektir ve 3-5 gün içinde gelecek. Kendi ekspres hesabınızı kullanabilir veya hesabınız yoksa ön ödeme yapabilirsiniz.

    4. Teslimat şartları nedir?
    EXW, FOB, CIF, vb. Kabul ediyoruz. Sizin için en uygun veya en uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.