Ana sayfa Ürünler4G LTE Anteni

Harici 3g 4G LTE Anten Çok Bantlı Disk 2 Portlu Çeşitlilik Paneli Delik Montajı

Harici 3g 4G LTE Anten Çok Bantlı Disk 2 Portlu Çeşitlilik Paneli Delik Montajı

    • External 3g 4G LTE Antenna Multi Bands Puck 2 Port Diversity Panel Hole Mount
    • External 3g 4G LTE Antenna Multi Bands Puck 2 Port Diversity Panel Hole Mount
  • External 3g 4G LTE Antenna Multi Bands Puck 2 Port Diversity Panel Hole Mount

    Model numarası: RY-LTE-09M

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20
    Fiyat: USD0.88~9.88
    Renk: siyah Montaj tipi: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Uygulama: kapalı/açık Kablo tipi: RG174
    bağlayıcı: SMA Türü: No input file specified.

    Harici 3g 4g lte Çoklu Bantlar Puck 2 port çeşitlilik paneli deliği Montaj Anteni

    Elektriksel Karakteristik:

    (I) Ürüne Genel Bakış

    Dielektrik Anten

    Merkez Frekansı (MHz):

    3g 4g

    VSWE:

    1.5: 1

    Bant genişliği (MHz):

    ± 5

    Empedans (Ω):

    50

    Maksimum Giriş gücü (W):

    60

    Polarizasyon:

    Dikey yatay

    Anten Boyutu (mm):

    80 mm (D) × 13 mm (Y)

    Kablo Uzunluğu (mm):

    2,3,5 vb.

    Kablo tipi:

    2 * RG174

    Bağlayıcı:

    2 * SMA / N vb.

    Montaj :

    Vida (delik / Tavan)

    Konut :

    Siyah

    Malzeme:

    ABS

    Çalışma Sıcaklığı:

    -45 ℃ ~ 75 ℃

    Saklama derecesi:

    -45 ℃ ~ 75 ℃

    Ürün Detayları:

    Çizimi Buradan İndirin:

    RY-LTE-09M.pdf

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenleri tasarlama ve üretme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahiptir.

    2. Bizim üretim tesisleri GPS kablo / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri yanı sıra özel kablo montaj (LVDS kablo / Düz kablo / RF kablo / tel koşum) hemen hemen birçok türde inşa edebilirsiniz.

    Bizim avantajlarımız:

    2. Düşük ADEDI: 5 adet / 10 adet / 20 adet / 50 adet, farklı öğeleri bağlıdır.

    3. Hızlı Teslimat Süresi: 2 ~ 15 gün, Zamanında Teslimat.

    4. 1 Yıl Garanti.

    5. OEM / ODM hizmeti.

    6. Biz Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    •% 100 ürün kalitesi koruması
    •% 100 zamanında sevkiyat koruması
    • 100% kapalı miktar için ödeme koruma

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Ancak vericinin antene besleyici üzerinden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, enerji dönüştürme işleminden geçmesi gereken radyo dalgalarını doğrudan besleyiciden alıcıya gönderemez. Daha sonra, sinyal iletim sürecini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek alıyoruz ve daha sonra antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici ucunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji) besleme cihazı tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı akım frekansını veya elektromanyetik dalgayı doğrudan frekansa ve forma bağlı olarak iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya yönlendirilmiş dalgayı (enerji), radyo dalgasız elektromanyetik dalgayla (enerjiye) çevreye dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten yoluyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve besleme cihazı aracılığıyla alıcıya iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin sadece radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücü ve devre ve boşluk arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Genellikle 24 saat içinde teklif aldıktan sonra biz soruşturma. Fiyatı almak için çok acil iseniz, lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin, böylece soruşturma önceliğinizi dikkate alacağız.

    2. kurşun süresi nedir?
    Örnek veya test sipariş süresi: 1-2working gün, seri üretim veya özelleştirilmiş zaman: 3-5working gün.
    3. ürünleri aldıktan sonra bazı sorun varsa sorunu ele nasıl
    Lütfen sorunları kontrol etmek için bize fotoğraf veya video çekerek, tüm ürünlerimizin kalite kontrolünden geçmesine neden olur, daha sonra sorunları kısa sürede kontrol edip çözeceğiz.
    4. nasıl kalitesini sağlamak?
    Biz kesinlikle kalite kontrol odaklanmak. Tüm mallar 100% göndermeden önce kontrol, gelen hammadde testi dahil, örnek testi sonra toplu üretmek, su geçirmez testi, fonksiyonel test, burn-in testi, görünüm muayene.