Ana sayfa Ürünler2.4 Ghz Kablosuz Anten

Yüksek Kazanç SMA Erkek RP 2.4G 5.8 GHZ Kapalı WIFI Anten Çift Bant 5db Kauçuk

Yüksek Kazanç SMA Erkek RP 2.4G 5.8 GHZ Kapalı WIFI Anten Çift Bant 5db Kauçuk

    • High Gain SMA Male RP 2.4G 5.8GHZ Indoor WIFI Antenna Dual Band 5db Rubber
    • High Gain SMA Male RP 2.4G 5.8GHZ Indoor WIFI Antenna Dual Band 5db Rubber
    • High Gain SMA Male RP 2.4G 5.8GHZ Indoor WIFI Antenna Dual Band 5db Rubber
    • High Gain SMA Male RP 2.4G 5.8GHZ Indoor WIFI Antenna Dual Band 5db Rubber
  • High Gain SMA Male RP 2.4G 5.8GHZ Indoor WIFI Antenna Dual Band 5db Rubber

    Model numarası: RY-654696785

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20pcs
    Fiyat: USD0.88~6.88
    Renk: Beyaz Montaj tipi: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Uygulama: kapalı/açık Uzunluğu: 180mm
    bağlayıcı: sma erkek RP Türü: kamçı, diski, panel
    Empedans: 50ohm VSWR: 1.5

    Yüksek kazanç SMA erkek RP 2.4G 5.8 GHZ wifi dual band 5db ile kauçuk kablosuz anten

    anahtar belirtimi:

    Frekans aralığı (mhz) 2400 ~ 2500 MHz
    Giriş Empedansı (Ω) 50
    VSWE ≤1.5
    Kazanç (dBi) 4 / 5dBi
    F / B Oranı ≥15dB
    Yatay ışın genişliği 60 ° -90 °
    Dikey ışın genişliği 70 ° -70 °
    Polarizasyon türü Dikey
    Güç Kapasitesi (w) 50
    anten
    Bağlayıcı SMA / özelleştirilmiş
    Anten uzunluğu 180mm
    Anma Rüzgar Hızı 210km / h
    Çalışma sıcaklığı -40 ° C ila +80 ° C
    Radome Malzeme UV korumalı ABS
    Depolama sıcaklığı -65 ° C ila + 85 ° C

    Ürün gösterileri:

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenleri tasarlama ve üretme konusunda 10 yıldan fazla bir deneyime sahiptir.

    2. Üretim tesislerimizde birçok özel kablo montajı türü (LVDS kablo / Düz kablo / RF kablo / kablo demeti) ve GPS / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri bulunabilir.

    Bizim avantajlarımız:

    2. Hızlı Teslim Süresi: 2 ~ 15 gün, Zamanında Teslimat.

    4. İyi Satış Sonrası Servis: Kısa sürede teknik destek veya iade hizmeti sunabiliriz.

    5. Biz Alibaba Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    •% 100 ürün kalitesi koruması
    • Teminat tutarınız için% 100 ödeme koruması

    100% zamanında sevkiyat koruma

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Ancak, vericinin antene besleyiciden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, radyo dalgalarını besleyiciden doğrudan alıcıya gönderemez; bu enerji dönüşüm sürecinden geçmelidir. Daha sonra, sinyal iletim işlemini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek olarak alıyoruz ve ardından antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici sonunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji), verici cihaz tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı, frekans ve forma bağlı olarak doğrudan akım dalgasını veya elektromanyetik dalgayı iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya yönlendirilmiş dalgayı (enerji), çevreye radyo dalgası içermeyen elektromanyetik dalgaya (enerji) dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten aracılığıyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve alıcıya besleme cihazı aracılığıyla iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin yalnızca radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücüsü ve devre ile alan arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Soruşturmanızı aldıktan sonra genellikle 24 saat içinde teklif veririz. Fiyat almak için çok acil iseniz, soruşturma önceliğinizi dikkate almak için lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin.

    2. Kalitenizi kontrol etmek için nasıl bir örnek alabilirim?
    Fiyat onayından sonra kalitemizi kontrol etmek için numuneler talep edebilirsiniz.

    3. Numune almak için ne kadar bekleyebilirim?
    Numune ücretini ödedikten ve çizimleri birbirimizle onayladıktan sonra, numuneler 3-5 gün için hazır olacaktır. Numuneler ekspres yoluyla size gönderilecektir ve 3-5 gün içinde gelecek. Hesabınız yoksa, kendi ekspres hesabınızı kullanabilir veya ön ödeme yapabilirsiniz.

    4. Bizim için tasarım yapabilir misiniz?
    Evet. Kablo demeti ve kablo montajı tasarımında zengin deneyime sahip profesyonel bir mühendisimiz var. Sadece fikirlerinizi bize bildirin, fikirlerinizi mükemmel ürünler haline getirmeye yardım edelim. Dosyaları tamamlayacak birisinin olmaması önemli değil. Bize ayrıntılı SPEC'inizi söyleyin. ürünlerin ve onay için çizim bitmiş göndereceğiz.

    5. Teslimat şartları nedir?
    Biz kabul EXW, FOB, CIF, vb.

    İletişim bilgileri
    Zhangjiagang RY Electronic CO.,LTD

    İlgili kişi: taohaiyan

    Tel: +8613962231480