Ana sayfa ÜrünlerÇift Bantlı Wifi Anteni

Lastik Ördek 2.4g / 5g Dual Band Anten Sma Sinyal Güçlendirici Hotspot Wifi Sinyal Alıcısı

Lastik Ördek 2.4g / 5g Dual Band Anten Sma Sinyal Güçlendirici Hotspot Wifi Sinyal Alıcısı

    • Rubber Duck 2.4g / 5g Dual Band Antenna Sma Signal Booster Hotspot Wifi Signal Receiver
    • Rubber Duck 2.4g / 5g Dual Band Antenna Sma Signal Booster Hotspot Wifi Signal Receiver
    • Rubber Duck 2.4g / 5g Dual Band Antenna Sma Signal Booster Hotspot Wifi Signal Receiver
    • Rubber Duck 2.4g / 5g Dual Band Antenna Sma Signal Booster Hotspot Wifi Signal Receiver
  • Rubber Duck 2.4g / 5g Dual Band Antenna Sma Signal Booster Hotspot Wifi Signal Receiver

    Model numarası: RY-WIFI-195

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20
    Fiyat: USD0.88~5.88
    Renk:: Beyaz Montaj tipi:: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Kullanım yerleri:: kapalı/açık Kazanç:: 5dbi
    Bağlayıcı:: SAM Kadın Türü:: kamçı, diski, panel

    Lastik Ördek 2.4g / 5g Dual Band Anten Sma Sinyal Güçlendirici Hotspot Wifi Sinyal Alıcısı

    Anahtar Şartname:

    Öğe adı
    2.4G 5.8G iki bantlı wifi anten
    Sıcaklık aralığı
    -40 ~ 85 ° C

    Titreşim
    100m / s2 (10 ~ 500Hz)
    Empedans
    50 ohm
    Frekans aralığı
    433MHz
    Kazanç
    6dbi
    Radyasyon düzeni
    Azimutta omin yönlü
    Kontak direnci
    .40.4 OHM @ iç temas
    ≤1.5 OHM @ dış kontak
    en yüksek güç
    50W
    Yıldırımdan korunma
    DC fround
    VSWE
    ≤ 1.2
    Boyut
    195mm

    Ürün Detayları:

    Şirketimiz:
    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenler tasarlama ve üretme konusunda 10 yıldan fazla bir deneyime sahiptir.
    2. Üretim tesislerimizde birçok özel kablo düzeneği türü (LVDS kablosu / Düz kablo / RF kablo / kablo demeti) ve GPS / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri bulunabilir.
    Bizim avantajlarımız:
    2. Düşük Adedi: 5 adet / 10 adet / 20 adet / 50 adet, farklı öğelere bağlıdır.
    3. İyi Satış Sonrası Servis: Kısa sürede teknik destek veya iade hizmeti sunabiliriz.
    4. 1 Yıl Garanti.
    5. OEM / ODM hizmeti.
    6. Biz Alibaba Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    100% zamanında sevkiyat koruma
    • Teminat tutarınız için% 100 ödeme koruması

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Bununla birlikte, vericinin antene besleyiciden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, radyo dalgalarını besleyiciden doğrudan alıcıya gönderemez; bu enerji dönüşüm sürecinden geçmelidir. Daha sonra, sinyal iletim işlemini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek olarak alıyoruz ve ardından antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici sonunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji), verici cihaz tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı, frekans ve forma bağlı olarak doğrudan akım dalgasını veya elektromanyetik dalgayı iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya güdümlü dalgayı (enerji) çevreye radyo dalgası içermeyen elektromanyetik dalgaya (enerji) dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten aracılığıyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve alıcıya besleme cihazı aracılığıyla iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin yalnızca radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücüsü ve devre ile alan arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:
    1. Ne zaman yapabilirim?
    Soruşturmanızı aldıktan sonra genellikle 24 saat içinde teklif veririz. Fiyat almak için çok acil iseniz, soruşturma önceliğinizi dikkate almak için lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin.
    2. Kalitenizi kontrol etmek için nasıl bir örnek alabilirim?
    Fiyat onayından sonra, numunelerimizin kalitemizi kontrol etmesi gerekebilir.

    3. Numune almak için ne kadar bekleyebilirim?
    Örnek ücretini ödedikten ve çizimleri birbirimizle onayladıktan sonra, numuneler 3-5 gün için hazır olacaktır. Numuneler ekspres yoluyla size gönderilecektir ve 3-5 gün içinde gelecek. Kendi ekspres hesabınızı kullanabilir veya hesabınız yoksa ön ödeme yapabilirsiniz.
    4. Teslimat şartları nedir?
    EXW, FOB, CIF, vb. Kabul ediyoruz. Sizin için en uygun veya en uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.