Ana sayfa Ürünler2.4 Ghz Kablosuz Anten

2.4 ghz Wifi Dahili Kablosuz Dönen Kat Anten Ile Sma Erkek Için Sinyal Alıcı

2.4 ghz Wifi Dahili Kablosuz Dönen Kat Anten Ile Sma Erkek Için Sinyal Alıcı

    • 2.4ghz Wifi  Internal Wireless Rotating Fold Antenna With Sma Male For Signal Receiver
    • 2.4ghz Wifi  Internal Wireless Rotating Fold Antenna With Sma Male For Signal Receiver
    • 2.4ghz Wifi  Internal Wireless Rotating Fold Antenna With Sma Male For Signal Receiver
    • 2.4ghz Wifi  Internal Wireless Rotating Fold Antenna With Sma Male For Signal Receiver
  • 2.4ghz Wifi  Internal Wireless Rotating Fold Antenna With Sma Male For Signal Receiver

    Model numarası: RY-2.4G-002

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: 20pcs
    Fiyat: USD0.88~6.88
    Anten Rengi: Beyaz / Siyah Montaj tipi: Yerleşik, vida, yapıştırıcı, manyetik
    Uygulama: kapalı/açık Anten Boyutu: Toplam: 155mm / Kat (133mm)
    Kazanç: 3dBi bağlayıcı: Sma, vb.

    2.4 ghz Wifi Dahili Kablosuz Dönen Kat Anten Ile Sma Erkek Için Sinyal Alıcı

    anahtar özellikleri:

    Frekans (MHz)
    2400
    Bant genişliği (MHz)
    100
    VSWE
    ≤1.5
    Kazanç
    3dBi
    Polarizasyon
    Dikey
    Maksimum Güç (W)
    50
    Giriş Empedansı (Ω)
    50
    Anten Uzunluğu (mm)
    Toplam: 155mm / Kat (133mm)
    Anten Rengi
    Siyah beyaz
    Bağlayıcı
    SMA vb.
    yön
    Çok Yönlü
    Çalışma Sıcaklığı
    -30 ℃ ~ 80 ℃
    Saklama derecesi
    -30 ℃ ~ 80 ℃

    Ürün Gösterir:

    Ana Anten Ürün Kategorileri aşağıdaki gibidir:

    * Dahili GSM / GPS Anteni

    - GPS Dielektrik Seramik Yama Anteni

    - GSM / GPS PCB Anteni

    - GSM / GPS Esnek PCB (FPC) Anteni

    - GSM / GPS LDS Anteni

    * Harici GSM / GPS / DAB Anteni

    - GPS Anteni

    - 2G, 3G, 4G, 2.4G, LoRa, 433MHz Anten

    - Araba için DAB Anteni

    - Televizyon anteni

    * GSM + GPS / GLONASS / BEIDOU Birleşik Anten

    - GSM + GPS Anteni

    - GSM + GLONASS Anteni

    - GSM + Beidou Anten

    - GSM + GNSS Anten

    * Kablosuz Anten

    Şirketimiz:

    1. RY Electronics, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak büyük veya küçük hacimlerde özel kablo montajları ve antenleri tasarlama ve üretme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahiptir.

    2. Bizim üretim tesisleri GPS kablo / WIFI / ISM / GSM / 3G / 4G anten ve RF konnektörleri yanı sıra özel kablo montaj (LVDS kablo / Düz kablo / RF kablo / tel koşum) hemen hemen birçok türde inşa edebilirsiniz.

    Bizim avantajlarımız:

    2. hızlı teslimat süresi: 2 ~ 15 gün, zamanında teslimat.

    3. sonra iyi- satış servis: sunabilir teknik destek veya iade hizmeti kısa sürede.

    4. Biz Ticaret Güvencesi ile mevcuttur, keyfine varacaksınız:
    •% 100 ürün kalitesi koruması
    • Kapsanan miktarınız için% 100 ödeme koruması

    •% 100 zamanında sevkiyat koruması

    Uygulama:

    1. Anten yayılır ve radyo dalgalarını alır. Ancak vericinin antene besleyici üzerinden gönderdiği radyo dalgaları değildir. Alıcı anten, enerji dönüştürme işleminden geçmesi gereken radyo dalgalarını doğrudan besleyiciden alıcıya gönderemez. Daha sonra, sinyal iletim sürecini analiz etmek için radyo iletişim ekipmanını örnek alıyoruz ve daha sonra antenin enerji dönüşüm fonksiyonunu açıklıyoruz.

    2. Verici ucunda, verici tarafından üretilen modüle edilmiş yüksek frekanslı salınım akımı (enerji) besleme cihazı tarafından verici antene beslenir (besleme cihazı akım frekansını veya elektromanyetik dalgayı doğrudan frekansa ve forma bağlı olarak iletebilir). Verici anten, yüksek frekanslı akımı veya yönlendirilmiş dalgayı (enerji), radyo dalgasız elektromanyetik dalgasına (enerji) çevreye dönüştürür. Çevresel radyasyon (bkz. Şekil 1); alıcı uçta, radyo dalgaları (enerji) alıcı anten yoluyla yüksek frekanslı akıma veya yönlendirilmiş dalgalara (enerji) dönüştürülür ve besleme cihazı aracılığıyla alıcıya iletilir. Yukarıdaki işlemden itibaren, antenin sadece radyo dalgalarını yaymak ve almak için bir cihaz değil, aynı zamanda bir enerji dönüştürücü ve devre ve boşluk arasında bir arayüz cihazı olduğu görülebilir.

    SSS:

    1. Ne zaman yapabilirim?
    Genellikle 24 saat içinde teklif aldıktan sonra biz soruşturma. Fiyatı almak için çok acil iseniz, lütfen bizi arayın veya e-postanızda bize bildirin, böylece soruşturma önceliğinizi dikkate alacağız.

    2. nasıl bir örnek kalite kontrol etmek?
    Fiyat onayından sonra kalitemizi kontrol etmek için numuneler talep edebilirsiniz.

    3. abd için tasarım yapabilirim?
    Evet. Kablo demeti ve kablo montaj tasarımında zengin deneyime sahip profesyonel bir mühendisimiz var. Sadece fikirlerinizi bize bildirin ve fikirlerinizi mükemmel ürünlere dönüştürmeye yardımcı olacağız. Dosyaları tamamlayacak biriniz yoksa önemli değil. Bize detaylı SPEC'nizi söyleyin. ürünlerin, ve biz onay için bitmiş çizim göndereceğiz.

    4. teslimat şartları nedir?
    EXW, FOB, CIF vb.Kabul ediyoruz.